Magdolna Vendégház

Magdolna Vendégház

Az önálló vendégház Borsod megyében, Miskolctól 10km-re Sajóbábonyban, Bükk lábánál patak melletti csendes utcában helyezkedik el.

Mai, rohanó világunkban egyre nagyobb az igény a csendes, nyugodt pihenésre, a családi túrázásokra, strandolásra. Erre kiváló lehetőséget biztosít ez a környék.
Sajóbábony zsák település körbe ölelik a dombok így jó kirándulásokat tehetünk, tájház, pince látogatás az utca végén kecskék, cicák, kutyusok, baromfik igazi gyerek paradicsom.
A ház elhelyezkedésének köszönhetően kitűnően lehetőséget nyújt Borsod megye látnivalóinak megtekintésére. Miskolc -Tapolca, Miskolc, Diósgyőr Lillafüred, Edelény, Aggteleki-karszt, Szilvásvárad, Uppony völgy, Gömör, Torna, Zemplén, Szlovákia.
Napi, heti programok összeállításában tudunk önnek segíteni. A túrákhoz leírásokat térképeket biztosítunk.
Három csillagos vendégházunkban 120 m2 -en 3 szobával, nappalival,2 fürdővel, konyhával, étkezővel, fedett terasszal biztosítunk 10-12 fő számára kényelmes pihenést.
A vendégház udvarán lévő épületben kapott helyett egy játékbarlang (gyerekjátékokkal, darts-al, csocsóval és gombfocival), nyári konyha és illemhelyiség. A ház önellátásra felszerelt, nyári időszakban szalonnasütő vas és nyárs, bogrács, sütőtárcsa, grill, mátrai sütődiszkosz áll a vendégek rendelkezésére.
Továbbá egy kültéri, fűthető, 7 személyes fürdődézsa is szolgálja a kikapcsolódást és feltöltődést.
A gyermekekkel érkezőket babaágy, etetőszék, mosdóhoz fellépő, az udvaron hinta, mászóka és homokozó, igény esetén gyermek pancsoló várja.
Az udvaron három autó parkolására alkalmas kocsibejáró található.
A szállást csak együtt érkező társaságoknak adjuk ki, így nem kell attól tartani, hogy ismeretlen vendégekkel kell osztozni a közösségi tereken.Hírek

Nincsenek hírek ebben a kategóriában