CENTU-FÁK Kft.

CENTU-FÁK Kft.

Gömöri mintás fa kerítéselemek

Üzemünk Magyarország egyik legszebb részén, a Gömör-Hevesi-dombság egyik varázslatok kis falvában, Szuhafőn található.


Szolgáltatásaink
- Fafeldolgozás
- A kitermelt faanyagot három nagy csoportra bonthatjuk: értékes hengeres fa, ipari vékonyfa és tűzifa.
- Késztermék gyártás
- Tájjellegű faipari termékek gyártása.
- Félkésztermékek

További felhasználáshoz használható faipari félkésztermékek gyártása.
A vállalkozás 2013. évben alakult. Több, mint 5 éves múlttal rendelkező vállalkozás Szuhafőn jelenleg fafeldolgozással foglalkozik. A kitermelt fa jelentős része tűzifaként kerül értékesítésre, ezért az ebben lévő lehetőségeket kívánjuk kihasználni. Olyan terméket kívánunk előállítani, amely teljes mértékben helyi alapanyagból és helyi munkaerővel valósul meg. Elképzelésünk szerint olyan fából készült eszközöket állítunk elő, melyek a kertekben, játszótereken, háztartásban hasznosíthatók lesznek.
A településen nem működik faipari műhely, kizárólag fakitermeléssel foglalkoznak. A Vállalkozásunk azzal a céllal foglalkozik a fatermékek gyártásával, hogy komplex tevékenységgel valósítsa meg a helyben kitermelt rönkfák feldolgozását, azok mindennapi hasznosítása mellett olyan helyi termék előállítása valósul meg a mindennapi tömegtermékeken túl, a kertek, házak, játszóterek, háztartások fából készült eszközei legyenek.
A gömöri minták felhasználásával faragott kerítés, korlát, valamint oszlop elemek, épületek díszítő elemei, hagyományos motívumok alkalmazásával.

Hírek

Nincsenek hírek ebben a kategóriában